Renate Masselink voert VVD-lijst in Westerveld aan

Diever - Renate Masselink uit Dwingeloo wordt namens de VVD Westerveld lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze volgt daarmee Johan Moes op.

Masselink, de huidige fractievoorzitter van de VVD in Westerveld, is door de Algemene Leden Vergadering naar voren geschoven om de kar te trekken richting de verkiezingen die op woensdag 21 maart 2018 worden gehouden. Op de verkiezingslijst van de VVD staan twintig kandidaten die in Westerveld wonen, werken en actief zijn. ‘Buren, ouders en vrijwilligers die tussen de kiezers staan’, zo zegt Renate Masselink uit Dwingeloo.

Op nummer 2 achter lijsttrekker Masselink staat Jan Pieter Slootweg uit Dieverbrug. Chantal Starke uit Dwingeloo, nu ook al raadslid, staat op plaats 3. Op de verkiezingslijst staan verder Simone Hornstra (Vledder), Ronald Visser (Nijensleek) en Arjen Kiers (Wapse). Klaas Smidt, nu nog wethouder namens de VVD, staat op plaats 8. Johan Moes die onlangs afscheid nam als fractievoorzitter maar namens de VVD nog wel deel uitmaakt van de gemeenteraad, neemt de 20e en laatste plaats in op de lijst. Hij verlaat de gemeenteraad, maar blijft nog wel politiek actief..

Met het thema ‘Over Grenzen’ wil de VVD bereiken dat de Westervelders samen met de politiek het beste uit deze gemeente halen door over grenzen te gaan. Natuurlijk niet over grenzen van wet- en regelgeving, maar wel over grenzen van politieke belangen heen om samen met andere partijen wederom de verantwoordelijkheid te nemen.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!