Verkoop van kavels in Broeklanden is van start

Meppel - De gemeente Meppel start met de verkoop van 31 vrije kavels in de wijk Nieuwveense Landen. Om in aanmerking te kunnen komen voor één van de 31 vrije kavels in Broeklanden is een verkoopprocedure van toepassing.

De inschrijfperiode is vanmiddag gestart en duurt tot en met vrijdag 1 december 2017, 17.00 uur.

De kavels worden in eerste instantie toegewezen door loting, de kandidaat-koper kan 3 voorkeur kavels aangeven. Indien bij de loting niet alle kavels worden toegewezen, geldt voor de na de loting nog beschikbare kavels het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Op 7 december 2017 zal er indien nodig door een notaris worden geloot.

Aanmerking

Om in aanmerking te kunnen komen voor één van de 31 vrije kavels in Broeklanden dienen kandidaat-kopers het officiële inschrijfformulier in te vullen. Dit officiële inschrijfformulier kan worden gedownload via www.meppelwoont.nl/zelf_bouwen_in_meppel Kandidaat-kopers kunnen het officiële formulier ook aanvragen via telefoonnummer 14 0522 of ophalen bij de balie van het Stadhuis (Grote Over 26 in Meppel).

Nadat het officiële formulier volledig is ingevuld en ondertekend, moet het ingeleverd worden op het Stadhuis, uiterlijk vrijdag 1 december 2017 om 17.00 uur.