Mirjam Pauwels lijsttrekker voor de VVD in De Wolden

Ruinerwold - Mirjam Pauwels uit Ruinen is de lijsttrekker voor de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, raadslid Hilda Mulder staat laag op de lijst. Dat is een teken dat ze niet verkiesbaar is.

Maandagavond heeft de ledenvergadering van de VVD De Wolden in zaal Klok in Ruinerwold de kandidatenlijst voor de verkiezingen vastgesteld. Voor de overige kandidaten die op verkiesbare plaatsen staan is gekozen tussen een mix aan ervaren en nieuwe ambitieuze VVD-ers. Marcel Hulst en Henny Scheper, beiden uit Veeningen, zijn momenteel aan hun tweede periode in de raad bezig. Ruud Smit uit Ruinen is financieel interimmanager bij gemeenten, Oscar Pont, actief inwoner van Drogteropslagen, staat op 5. Internet-ondernemer en wijnhandelaar Martijn Brander uit De Wijk kan zijn brede kennis en ervaring inbrengen in de fractie.

De lijst: 1. Mirjam Pauwels-Paauw; 2. Marcel Hulst; 3. Henny Scheper; 4. Ruud Smit; 5. Oscar Pont; 6. Martijn Brander; 7. Bert Meijering; 8. Wilma Fieten; 9. Arjan Moes; 10. Arielle Timmerman; 11. Robert de Boer; 12. Jaap Dekker; 13. Erik Middelveldt; 14. Gina Homan; 15. Hans Haar; 16. Frits Timmerman; 17. Hilda Mulder en 18. Ewout Klok.