Karin Brouwer lijsttrekker voor CDA De Wolden

Zuidwolde – Karin Brouwer is de lijsttrekker voor CDA De Wolden voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Gisteren is de kandidatenlijst voor de verkiezingen bekend gemaakt.

Raadslid Jeene Keizer uit Ruinderwold staat op de tweede plaats. Nieuwkomer Eline Vedder, eveneens afkomstig uit Ruinerwold staat op plaats drie. Raadslid Tjalling de Wit uit Ruinen komt op plaats vier, Wim Kamphuis uit Alteveer op plaats vijf en Johan Schreur uit Drogteropslagen op zes.

Vice-Voorzitter Herman Boschman: ‘We hebben een mooie lijst kunnen samenstellen, waarbij we gekeken hebben naar de deskundigheid en ervaring, de spreiding over de dorpen, de man/vrouw verhouding en nieuwkomers tussen oudgedienden op de lijst’.

Karin Brouwer zit sinds 2014 in de raad en is sinds september 2017 fractievoorzitter. Ze is blij met de unanieme voordracht. ‘Als CDA gaan we ons sterk maken om de voorzieningen in de dorpen en kernen zoveel mogelijk te behouden. Denk aan dorpshuizen, zwembaden, bibliotheken en sportvoorzieningen. Daarnaast wil het CDA zich inzetten voor meer woonruimte voor jongeren, starters en senioren. Wij willen graag de starterslening invoeren en het bouwen van starterswoningen mogelijk maken. Als lijsttrekker voor het CDA ga ik me sterk maken voor een samenleving, waarin mensen centraal staan.’


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!