Steven Visser gaat na 39 jaar bij Brouwer met pensioen

Rogat - Na 39 jaar aaneengesloten te hebben gewerkt voor Autobedrijf Brouwer gaat Steven Visser op 22 december met pensioen.

In 1979 kwam hij in dienst bij Autobedrijf Brouwer en de samenwerking verliep dusdanig dat ze elkaar tot aan het pensioen trouw zijn gebleven. De relatie tussen de familie Brouwer en haar werknemers is traditiegetrouw goed. Het is eerder regel dan uitzondering dat de werknemers erg lang in dienst blijven.

Gerben en Pierre Brouwer geven aan dat ‘vaste gezichten’ in hun bedrijf van belangrijke waarde is naar hun grote vaste klantenkring toe.

Brood- en banketbakker

Steven volgde van 1964 tot en met 1967 de opleiding voor brood- en banketbakker aan de LTS. Daarna verdiende hij zijn eerste brood in die functie. In 1972 ging hij in militaire dienst en werd daar werkzaam als kok. Na zijn dienstplicht heeft hij vervolgens zijn baan als bakker weer opgepakt en heeft dit tot en met 1978 uitgevoerd.

Na een aantal jaren kreeg hij genoeg van de nachtdiensten en besloot hij een test te doen voor omscholing. Hieruit bleek dat hij geschikt was voor de opleiding tot automonteur.

In 1979 begon hij als automonteur bij Volvo-dealer Pier Brouwer in Kuinre. Nadat Brouwer ook een vestiging in Rogat opende ging Steven in 1984 over naar deze locatie. Elke dag reed hij de route van Emmeloord naar Rogat en weer retour, en maakte zo veel Volvo-kilometers.