De Lisdodde brengt ‘Als ik Sophie zie…’

Wanneperveen - Het is inmiddels een traditie dat toneelgroep van ‘de Lisdodde’ uit Wanneperveen een blijspel opvoert voor dorpsbewoners en ander publiek. 27 januari wordt het stuk ‘Als ik Sophie zie...‘ ten tonele gebracht in Ribhouse Big Texas.

Op de boerderij van Arend Rengers is iedereen opgewonden. De oudste zoon Ronnie en zijn Canadese vrouw komen op bezoek. Helaas is de boer samen met zijn kameraad, wethouder Job Brongers, net terug van een bezoekje aan de stad. Het tweetal is pas in de vroege ochtend stomdronken naar huis gekomen. Beide echtgenotes zinnen op wraak.

Arend Rengers heeft weliswaar niets gekocht, maar een jongedame, genaamd Sophie, mee naar huis gebracht. Dit realiseert hij zich echter pas de volgende dag. Hoe verklaart Arend de aanwezigheid van Sophie aan zijn vrouw, zonder er met kleerscheuren vanaf te komen?

Kaarten

Het toneelstuk is 27 januari om 20.00 uur te zien bij Ribhouse Big Texas in Wanneperveen. Belangstellenden kunnen in de voorverkoop op 8 januari, tussen 19.30 en 20.30 uur, kaarten halen bij Big Texas. Deze kosten vijf euro per persoon.