DSSW-STERK Westerveld komt met kandidaten

Vledder - Ruim twee maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft ook DSSW-STERK Westerveld haar kandidatenlijst gepresenteerd.

Lijsttrekker van de partij die dit najaar ontstaan is na een fusie van Duurzaam Sportief Sociaal Westerveld en STERK Westerveld wordt Geke Kiers. De inwoonster van Uffelte was al fractieleider van DSSW. Op de tweede plaatst staat Wil Kreike uit Vledder. Hij was fractieleider van STERK Westerveld. Henk Doeven uit Wapserveen staat derde op de kandidatenlijst die samengesteld is nadat Ina Middelveldt, Peter Jonker en Henk Idserda met verschillende leden gesprekken hebben gevoerd. gevoerd. Hun bevindingen zijn voorgelegd aan het bestuur van de partij die een ‘top-5’ heeft samengesteld. In die top 5 is ook plaats voor Alfred Schoenmaker uit Diever. Plaats 5 wordt ingenomen door Klaas Molenkamp uit Havelterberg.

Voor het oplossen van vraagstukken wil DSSW-STERK Westerveld praten mét de inwoners van de gemeente Westerveld en niet over de inwoners! DSSW-STERK Westerveld wil zich sterk maken voor dorpsvoorzieningen, zoals onderwijs, sportverenigingen, dorpshuizen, zwembaden, maar ook voor ouderenzorg en woningbouw. ‘Samen zullen wij er alles aan doen om de komende raadsperiode van groot belang te kunnen zijn voor de bevolking van Westerveld’, aldus een gedreven en ambitieuze lijsttrekker Geke Kiers.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!