Fitland houdt marathon bodycombat ten bate van stichting Congo

Meppel - Bij Fitland Meppel aan de Industrieweg 11A wordt op 17 maart een bodycombat marathon gehouden ten bate van Stichting Congo.

Deze dag nemen verschillende instructeurs de deelnemers mee in een vier uur durend gevecht. Bodycombat is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur trappen en slaan de deelnemers zich een weg door de les. Extra pluspunt: er worden veel caloriën verbrand. Het is mogelijk om 1, 2, 3 of zelfs 4 uren te trainen. De marathon wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur.

Inschrijven kan bij de frontdesk van de vestiging. Hier ligt een inschrijflijst en tevens kunnen deelnemers hier gelijk de betaling doen. Ben je geen lid van Fitland of sport je op een andere locatie? Je bent van harte welkom om mee te doen. Je kan jouw aanmelding sturen naar meppel@fitland.nl t.a.v. Bodycombat Marathon 17 maart 2018 en je geeft door in je e-mail hoeveel uur je wilt en je betaalt ter plekke op het evenement op basis van de hoeveelheid uur je meedoet aan de marathon. Eén uur sporten kosten 2,50 euro, voor twee uur meedoen betaal je vijf euro, drie uur deelnemen kost 7,50 euro en voor vier uur sporten betalen deelnemers tien euro.

Stichting Congo is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen om een menswaardig bestaan op te bouwen. Niet door ‘gewoon’ het geven van geld, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid, landbouw en tienermoeders. Stichting Congo is een kleine organisatie van vrijwilligers. De binnengekomen giften worden ingezet voor kleinschalige projecten. De eigen bevolking is hierin volledig betrokken en zijn uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het draaiende houden van de voorzieningen op deze gebieden.

Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op via meppel@fitland.nl of bel (0522) 244039.