Recordaantal deelnemers bij Knotshockeytoernooi

Meppel - Hockeyvereniging Meppel (MHV) en Fysiotherapie De Commissaris organiseerde gisteren, samen met sportteam Meppel Actief, het Knotshockeytoernooi. Maar liefst 250 kinderen hadden zich dit jaar opgegeven.

Het maximaal aantal teams van 48 werd daarmee behaald. De buurtsportcoaches van sportteam Meppel Actief waren zeer tevreden met het recordaantal deelnemers.

Het was de zesde keer dat het Knotshockeytoernooi is georganiseerd. Het was gericht op kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool uit de gemeente Meppel.

Tijdens het toernooi op de sportvelden van MHV speelden de 48 teams in verschillende poules tegen elkaar. Na de poulefase, kwalificeerden de hoogst geplaatste teams zich voor de knock-out rondes.

Provinciale knotshockeyfinale

De winnaar en de nummer 2 van het toernooi plaatsten zich automatisch voor de provinciale knotshockeyfinale op woensdag 18 april 2018 in Hoogeveen.

Vorig jaar ging de Kwartierknotsers van KC Stadskwartier er met de beker vandoor. Dit jaar waren de winnaars: 1: AF De Frankie 4 Kindcentrum Anne Frank Meppel, 2: Hockey Masters OBS De Tolter en 3: SK Knotsende knotsen Kindcentrum Stadskwartier. De fairplayprijs is naar SK knotsgek Kindcentrum Stadskwartier gegaan.