De Andersons en Jetta Klijnsma brengen verwondering in Zael

Meppel - In Zael is 5 oktober de voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ te zien. De Andersons ontvangen tijdens de show een bijzondere gast uit de regio: politica Jetta Klijnsma.

De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ staat verwondering centraal. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken De Andersons ten strijde tegen de onverschilligheid.

Gast

Bij iedere voorstelling wordt er een bijzondere gast uitgenodigd. Deze avond is dat Commissaris van de Koning in de provincie Drenthe, Jetta Klijnsma. Klijnsma zet zich in voor kunst en cultuur, ‘want zonder dat is de wereld maar schraal’, vindt ze. Als onderdeel van het theaterconcert in Zael zal de commissaris vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Kaarten

De voorstelling van De Andersons in Zael begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Riemer Barth, Bruna of online via: www.zael.nl.