Concordia houdt duurzame demodag

Meppel - Water besparen tijdens het douchen, koken zonder afzuigkap en alles over het gemak van de stoomoven. Tijdens de duurzame demodagen van Concordia Keuken & Bad worden de nieuwste en meest duurzame snufjes uitgebreid gedemonstreerd.

Duurzaam

Concordia Meppel staat op zaterdag 20 oktober in het teken van duurzaamheid. Leveranciers, koks en andere specialisten staan die dag klaar om uitleg en demonstraties te geven. Duurzaam douchen is een bijzondere innovatie in badkamerland. Door gebruik van de Upfall Shower wordt 90 procent minder water gebruikt tijdens het douchen en dat scheelt veel energie en geld. Bij Concordia Keuken & Bad wordt uitgelegd hoe deze douche werkt. Ook de Sunshower staat deze dag centraal. Die geeft naast een fijne douchebeurt ook licht- en warmtetherapie en is daarmee goed voor huid, spieren en gewrichten. Bij aankoop op 20 oktober wordt de Sunshower gratis gemonteerd.

Advies

EQ Zero geeft gratis advies over zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen. Een kok maakt de lekkerste gerechtjes op een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiger en laat zien hoe de stoomoven werkt. Ook de stoomoven wordt gratis gemonteerd bij aankoop op de demodag. Bezoekers kunnen hun eigen badkamer tekenen en ervaren hoe het is om in deze badkamer te staan. Saninet komt met een speciale presentatie naar Meppel.

Tijdens de duurzame innovatieweken van Concordia Keuken & Bad wordt bij aankoop van een keuken of badkamer een waterfiltersysteem cadeau gegeven. Deze aanbieding is tot en met 31 december geldig.

Concordia is te vinden aan de Zomerdijk 3B in Meppel. Voor meer informatie: www.concordiakeukenenbad.nl