Winterinspectie bij Herman Jubbega

Meppel - Autobedrijf Herman Jubbega in Meppel houdt op vrijdag 9 november en zaterdag 10 november winterinspectiedagen. Deze wordt uitgevoerd voor een bedrag van € 2,50. Dit is een donatie, die ten goede komt aan Het Drents Landschap.

De auto wordt op 18 wintergevoelige punten gecheckt. Stuk voor stuk vitale onderdelen. Alle punten worden kritisch beoordeeld op hun conditie. Tijdens het wachten trakteer Autobedrijf Herman Jubbega op een heerlijke kop erwtensoep. Na afloop ontvangt de klant het ingevulde inspectieformulier, zodat hij of zij direct weet of de auto winterklaar is. Mochten er toch verbeterpunten zijn, dan kan er met Jelmer en René een afspraak worden gemaakt voor een werkplaatsbezoek.

Dit jaar staat alles in het teken van de natuur. De natuur staat anno 2018 midden in de belangstelling. De gratis attentie bij de winterinspectie is hier ook aan ontleend.

Het Drents Landschap bezit vele natuurgebieden, in onze omgeving zijn dat: het Landgoed Rheebruggen, Landgoed Vledderhof, Doldersumse veld, Uffelter binnenveld, Bouwersveld, Koelingsveld en nog veel meer.

De inspectiedagen zijn vrijdag 9 november van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 10 november van 10.00 tot 14.00 uur zonder afspraak. www.hermanjubbega.nl