Première Circus Renz Internationaal spectaculair

Meppel - Circus Renz Internationaal startte donderdagmiddag om klokslag vijf uur haar achtdaagse bezoek in Meppel met een daverende show. Het publiek, in een bijna volle tent, genoot van een zeer gevarieerde show met topacts van dieren en mensen.

Pony’s, paarden, buffels, kamelen etc. maakten deel uit van een circusvoorstelling die de meeste bezoekers nog lang zal heugen. Het programma omvatte behalve vele dieren ook topacts gepresenteerd door mensen. Muzikale clowns, jongleurs, acrobaten, vrijheidsdressuren, luchtacrobatiek, rola rola diabolo en vocalisten slaagden er in om, samen met de geur van zaagsel, het echte circusgevoel op te roepen bij het voltallige publiek. Zowel voor jong als voor zitten er in de show wel elementen die het nodige enthousiasme te weeg brengen.

De circusvoorstelling vindt plaats in een 4-mast chapiteau met 700 zitplaatsen op het terrein achter schouwburg Ogterop. Vrijdag 9 en 16 november starten de voorstellingen om 17.00 uur, zaterdag 10 en 17 november om 15.00 uur, donderdag 15 november om 17,00 uur en zondag 11 en 18 november is de starttijd 14.00 uur. De circusliefhebber mag dit festijn zeker niet missen.