Golden Earring en The Dirty Daddies naar Muziekweekend

Pesse - De organisatie van Muziekweekend Pesse heeft de eerste twee namen voor het festival volgend jaar bekendgemaakt. Golden Earring en The Dirty Daddies spelen het weekend van 24 en 25 mei in Pesse.

'We zitten er zo lekker in qua het bekend maken van namen, dat we d'r nóg 1 doen vandaag! In 2017 stonden ze ook al bij ons op het podium en in 2019 komen ze nóg een keer! Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen'. aldus een woordvoerder van het muziekweekend op Facebook. De Nederlandse band speelt op 25 mei in Pesse. 

Ook is organisatie blij met de komst van The Dirty Daddies, die op 24 mei speelt: 'Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.