LEEF Meppel is genomineerd voor StoryTelling Awards

Meppel - LEEF Meppel is één van de tien genomineerde bedrijven in de categorie ‘kleine zelfstandige’ voor de StoryTelling Awards. Vorig jaar won LEEF in de categorieën ‘kleine zelfstandige’ en ‘sustainable leader’.

Door middel van persoonlijke aandacht, storytelling en een goede kop koffie doet LEEF vanaf de eerste dag haar best om de klant een unieke winkelbeleving te bezorgen. Daarom won het vorig jaar al de prijs in de categorie ‘kleine zelfstandigen’.

De sustainable leader award werd ook binnengesleept, omdat het vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid. Zo verkopen ze gerecyclede jeans, haaraccessoires gemaakt van reststoffen en sieraden die eerlijk gemaakt worden door mensen in Nepal. ‘Volgens ons kan je klein beginnen om de wereld ietsje duurzamer en mooier te maken, dat proberen wij ook in de winkel’, zegt eigenaresse Alinde Hekman.

StoryTelling Awards

De StoryTelling Awards worden uitgereikt aan retailers die er in slagen om een optimale winkelbeleving neer te zetten. Dat houdt in dat de winkel de klanten moet kunnen voorzien van service, advies en informatie over de achtergrond van hun merken. Door de komst van internet wordt dit steeds belangrijker.

De Storytelling Award is een onderdeel van Dutch Retail Experience Awards van Goodbrandz. De genomineerden zijn beoordeeld door een professionele vakjury. Hierbij werd gelet op vijf criteria; totale winkelbeleving, authentiek merkenpakket, service, combinatie online en offline en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De winkel met de meeste stemmen en de beste beoordeling van een mystery shopper wint. Stemmen kan tot 31 december op http://hellopresto.com/go/good-brandz-storytelling-awards-2019.