Kinderen studeren musical Mozes in

Meppel - Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos komt op 13 januari naar Meppel op uitnodiging van de Baptistengemeente.

Deze groep komt in 1 dag de musical Mozes instuderen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden.

Het is feest! Maar waarom eigenlijk? Dat is een lang en oud verhaal. Dat verhaal gaat over een volk dat leeft als slaaf in het land Egypte. Het wil graag vasthouden aan Gods belofte: Hij heeft beloofd om hen te bevrijden. Maar het duurt nu al zo lang. Vele kilometers verderop zit een man in de woestijn. Hij is een Egyptische prins en een slaaf tegelijk. Mozes. Hij is bang en niet helemaal onterecht. Mozes wordt gezocht als een beruchte crimineel. Dan ziet hij op een dag iets bijzonders en ontmoet hij God. God kiest Mozes om de bevrijder te worden van het slavenvolk. Mozes durft en kan en wil niet, maar hij gaat toch. Samen met zijn broer en God aan hun zijde, gebeuren de meest bijzondere wonderen.

Opgave kinderen en meer informatie via kinderwerkBGM@gmail.com. Meedoen is gratis.

Om 17.00 uur is de voorstelling. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via www.zingenindekerk.nl