Jurassic Revenge: kinderen vergapen zich

Steenwijk - De dino-voorstelling Jurassic Revenge leunt op een beetje een slap verhaal, dat wel. Maar dat zal de kinderen in de Meenthe vrijdag worst wezen.

Want wat de voorstelling aan dialoog ontbeert, wordt door de bewegende raptor, tyrannosaurus rex en triceratops én de coole lichten en geluiden wel goedgemaakt.

[Lees verder na de video]

Vlakbij de dino’s

Mede dankzij een ‘werkend’ vuurtje, een ‘echte’ vulkaan en een neerstortende meteoriet ziet het decor er bovendien erg leuk uit. De kinderen op de eerste rijen hebben extra veel geluk; meerdere dino’s komen wel héél dichtbij.

Hij is écht

Dat je de in een zwarte skinny jeans gestoken benen van degene die in de T-Rex zit gewoon ziet, maakt de kinderen niks uit. Net als de kop van de langnek, die duidelijk door iemand over het podium bewogen wordt, of dat de pterodactylus wordt rondgevlogen aan een soort grote hengel: maakt niet uit! De kinderen vinden het allemaal prachtig. Het is allemaal zo levensecht, in de ogen van de jonge bezoekers, dat de kleinsten niet met de T-Rex op de foto durven, na afloop van de voorstelling. Ben je gek, dat ding lééft!