Taveno gaat een avondje het Schip in

Nieuwleusen - De rederij van kapitein Sjaak Kroes neemt het publiek mee met het blijspel Het Schip In. Toneelgroep Oese Volluk wordt op vrijdag 11 januari versterkt met enkele gastspelers van Taveno die als matroos op het cruiseschip de Koningin van het Rijn- en Vechtdal in 3 bedrijven van Zwitserland naar Ommen varen.

Een doldwaze komedie met humor uit de regio. De uitvoering is niet alleen toegankelijk voor leden en donateurs maar ook voor andere belangstellenden voor dit blijspel. De voorstellings is vrijdag 11 januari om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Nieuwleusen.

Het Schip In

Dierenactivist Martin vindt dat de cruise een prima manier is om murmeldieren Zwitserland uit te smokkelen. Wanneer je murmeldieren in een koffer smokkelt, dan gaat dat na verloop van tijd stinken. De bediening spreekt Martin hier op aan. Hij moet hij zich behoorlijk in bochten wringen om zich hier uit te redden.

Reisleidster Vera Kok raakt gefrustreerd omdat ze van de bemanning niet de medewerking krijgt waarop ze gerekend had. Ze wordt door de kapitein meerdere malen de teamkamer uitgebonjourd terwijl Cathelijne elke avond eregast is bij het captains diner. Deze windt de kapitein volledig om haar vinger met haar bijzondere drankje Absint. Lukt het Vera om al haar gasten toch een onvergetelijke cruise te laten beleven?

Kijk op www.toneelgroepoesevolluk.nl wanneer deze komedie nog vaker van wal steekt. Voor kaarten en reserveringen: (06) 3331 3355.