Terug van weggeweest: Nijeveen Live!

Nijeveen - Nijeveen Live! keert, na het succes in 2015 en 2016, dit jaar terug. Het is onderdeel geworden van de feestweek. Nijeveen Live! wordt gehouden op zaterdag 15 juni.

Het bestuur van de Oranjevereniging Nijeveen is op zoek naar deelnemers, die onder begeleiding van een professionele band, de show willen stelen en voor een groot publiek twee nummers willen zingen in de feesttent. Belangstellenden kunnen tot 31 januari reageren door een filmpje op te sturen, waarna een selectie wordt gemaakt.

Ervaring hebben, is niet nodig. Zowel amateurs als professionals kunnen zich aanmelden. Ook leeftijd is niet belangrijk. Jong en oud is welkom om mee te doen. Uiterlijk 15 februari worden de tien uitverkorenen in kennis gesteld en vanaf dan beginnen de voorbereidingen voor dit muzikale evenement. Het wordt afgesloten met een optreden van Glamourama.

De feestweek Nijeveen wordt gehouden van vrijdag 14 juni tot en met dinsdag 18 juni. Het thema dit jaar is ‘Tiet veur’. Meer informatie over het programma en het aanmelden voor Nijeveen Live! is te vinden op www.oranjeverenigingnijeveen.nl.