Proeven van proza, poëzie en muziek

Dwingeloo - Liefhebbers van literatuur, streektaal, muziek en lekker eten zijn zondag 27 januari van harte welkom in hotel De Brink in Dwingeloo. Van 11.00 tot 14.00 uur vindt daar ’Taal an Taofel’ plaats. Dit is een innitiatief van het Huus van de Taol/Stichting Het Drentse Boek.

Verschillende gasten schuiven aan tafel: Suze Sanders (poëzie), Jan Wierenga (proza) en Annemiek Drent verzorgt het muzikale gedeelte.

Zowel voor als na de pauze komen de gasten voor het voetlicht met (muzikale) voordrachten uit eigen werk. Suze Sanders heeft reeds vele boeken op haar naam staan. Jan Wierenga, welbekend uit de journalistieke wereld en zijn jarenlange columns in het Dagblad van het Noorden. Annemiek Drenth schrijft en zingt Drentse liedjes, haar werk is onder andere bekroond met het winnen van het Drentse liedjesfestival. Tussendoor worden de bezoekers culinair verrast.

De organisatoren van de Zuidwest Drentse editie van ‘Taal an Taofel’, Ans en Koop Klok uit Dwingeloo en Geesje en Tinus Oosting uit Havelte hopen weer veel bezoekers te kunnen verwelkomen.

Wie aanwezig wil zijn bij deze bijeenkomst, kan zich opgeven tot en met vrijdag 25 januari, tel. 0521-342063 of via j.oosting01@home.nl.