Nieuwe entree voor De Slenken

De Wijk - Zwembad De Slenken in de Wijk heeft, net als de andere baden in de gemeente, een mooi seizoen achter de rug. Een kleine 40.000 bezoekers kwamen afkoelen, baantjes zwemmen, spelen, zwemles nemen of gewoon een ijsje eten.

Er wordt al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Het meest zichtbaar wordt gewerkt aan een nieuwe entree met kassa, waarbij de onvriendelijke metalen hekken vervangen worden door een mooie nieuwe pui. Er komt een nieuwe kiosk met een volwaardige keuken en mooie uitgiftebalie bij het vergrote terras.

Nieuwe douches

Voor de vele zwemmers zullen de nieuwe douches vooral heel fijn zijn, er komen zes nieuwe overdekte en beschutte douches. Uniek aan de nieuwe warmtevoorziening is dat deze volledig 'van het gas af' is. Warmtepompen en zonnecollectoren moeten vooral het werk gaan doen, heel duurzaam allemaal daar in de Wijk.

Vrijwilligers

Ook nu wordt er weer veel werk verzet door vrijwilligers. Voor het komende seizoen zoekt het bestuur nog een paar vrijwilligers; heel specifiek iemand die het groene deel rondom het bad netjes wil houden, gras, bomen en borders. Daarnaast ook voor de inzet in de mooie nieuwe kassa en kiosk. Mensen in en om de Wijk die daar interesse in hebben, kunnen een mailtje sturen naar vrijwilligers@ zwembaddeslenken.nl