JW Fashion is van alle markten thuis

Meppel - Ze verkocht al een paar jaar kleding en accessoires vanuit huis en via Mijn Tafel, maar nu heeft Jacqueline Woltman uit Emmen ook een échte winkel geopend in Meppel: JW Fashion.

Aan de Molenstraat 47a verkoopt Jacqueline kleding en accessoires voor meiden en vrouwen. Broeken, rokken, jurkjes, vesten en truien zijn er te vinden in allerlei soorten en maten. ‘Ik koop in wat ik zelf leuk vind en dat verkoop ik. Soms kan het zijn dat ik maar 1 bepaald shirtje meeneem. Dan heeft de klant dus echt een uniek item’, zegt de eigenaresse van JW Fashion. Maar regelmatig koopt ze ook meer kledingstukken in. Dan is bijvoorbeeld een broek verkrijgbaar in verschillende maten, tot 4 keer XL.

Naast alle kleding, zijn er ook accessoires te vinden in de winkel. Tassen, shawls, sieraden en schoenen maken een outfit helemaal af. ‘Het is net wat de klant vraagt. De kleding vormt de basis, maar als ik iets moois tegenkom wat ik ook wil verkopen, dan doe ik dat. Huishoudelijke artikelen of geurkaarsen, het kan allemaal.’

Daarnaast maakt de moeder van Jacqueline, Ria, zelf kleding. Soms bedenkt Ria de ontwerpen zelf, soms ontwerpt Jacqueline een jurk, rokje of trui en dan gaat haar moeder aan de slag.

De reden dat Jacqueline voor een winkel in Meppel heeft gekozen, is omdat ze eerder haar kleding verkocht bij Your Own Shop. ‘Ik heb daar altijd heel goed verkocht, maar de verkoop stopte omdat de winkel plotseling de deuren sloot. Toen ben ik zelf op zoek gegaan naar een pand. Op 1 december ging de winkel open en sindsdien ben ik hier aan het werk. Maar ik verkoop ook nog altijd vanuit huis in Emmen hoor. Ideaal, die combinatie.’

Voor meer informatie: jwkleding.nl