‘t Olde Bessien is twee keer te zien

Darp - Voor de cast van toneelvereniging‘t Olde Bessien uit Darp breken weer spannende weken aan. De première van de klucht die dit jaar wordt opgevoerd ‘Tante Bella’s Beautysalon’ nadert namelijk.

Op zaterdag 16 februari wordt het stuk voor het eerst op de planken gebracht in buurthuis De Stobbe in Darp. Een week later wordt de klucht nogmaals opgevoerd. Dan in multifunctioneel centrum De Veldkei in Havelte.

De afgelopen maanden hebben de spelers van ‘t Olde Bessien zich onder leiding van regisseur Erik Bakker, zich de rollen die zij spelen in ‘Tante Bella’s Beautysalon’ eigen gemaakt. Het toneelstuk is een klucht in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede. Het is een hilarisch stuk welke gedurende de repetities al vele lachspieren heeft losgewerkt.

Try-out

Zowel de voorstelling in Darp als die in Havelte begint om 20.00 uur. Gedurende de avond wordt er een verloting gehouden. In Darp wordt afgesloten met gezellige livemuziek. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors. Kaarten zijn voorafgaand aan de voorstelling verkrijgbaar aan de zaal. Komt allen, maar wees op tijd, want in verband met de scherpe veiligheidsmaatregelen geldt dat vol, ook echt vol is.

Voor de try-out op vrijdag 15 februari wordt weer de jeugd t/m 15 jaar uit Darp en Havelte uitgenodigd. Zij mogen gratis komen kijken in De Stobbe in Darp.