Jeugdsportfonds nieuwe goede doel van Meppel City Run

Meppel - De organisatie van de Meppel City Run ondersteunt met de volgende editie op 19 mei het het Jeugdsportfonds in Meppel. Deelnemers kunnen een bijdrage leveren om zo kinderen die nu nog langs de kant staan, te laten sporten bij een sportvereniging.

Het Jeugdsportfonds Meppel is dit jaar het nieuwe goede doel van de Meppel City Run. Dit fonds vergoedt de contributie van de sportvereniging of de sportattributen wanneer ouders dit niet kunnen betalen. Rondom de Meppel City Run wordt op verschillende manieren geld opgehaald voor het Jeugdsportfonds. Zo kunnen alle deelnemers bij het inschrijven geld doneren voor dit goede doel. Kinderen die meelopen met de SNS Kidsrun kunnen ook een sponsorbijdrage vragen aan familie, vrienden of klasgenootjes om zo andere kinderen ook een kans te geven te sporten.

De doelstelling van het Jeugdsportfonds ‘alle kinderen moeten kunnen sporten’ sluit goed aan bij het doel van de Meppel City Run om heel Meppel mee te laten doen.

Inschrijven

Inschrijven en doneren voor de editie van 2019 kan via www.meppelcityrun.nl. Deelnemers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit jaar is het ook mogelijk om naast het unieke shirt, een medaille te bestellen als blijvende herinnering.