Wedstrijdleiding tevreden over verloop Open Indoor Meppel 2019

Meppel - Op de tennisbanen van MLTC, op sportpark Koedijkslanden, is de afgelopen twee weekends het Open Indoor Meppel 2019 gehouden. De wedstrijdleiding is zeer tevreden over het verloop van dit tennistoernooi en hoopt volgend jaar alle deelnemers opnieuw te verwelkomen.

De eerste prijs in de hoogste categorie bij de heren (de HE3) ging naar de als eerste geplaatste Boas Deden. Hij versloeg Pieter Vink met 7-6, 6-3. In de DE3 was MLTC'ster Isabella Popma de beste. Ze besliste de spannende eindstrijd tegen Rose Marie Nijkamp in haar voordeel met 3-6, 6-4 en 10-2. MLTC'ster Manon Zijlstra verloor na een driesetter van Saskia Vogelzang (2-6, 6-4, 10-5).

Meppeler onderonsje

De finale van de HD4 was nagenoeg een Meppeler onderonsje. Twan Apeldoorn versloeg daarin met zijn partner Ronan Sterenborg (TC Veracket) Gijs Feij en Thomas van Maanen met 6-4, 4-6, 10-4. In de HE5 was de winst weggelegd voor Roland Lucardie. Hij klopte Vincent Schadee met 6-3, 6-2. De als nummer vier geplaatste Arianne Zwart (MLTC) moest in de finale van de DE5 haar meerdere erkennen in Jacomein Krielaart (6-3, 6-2).

De HE6-finale ging tussen de als nummer 1 geplaatste Julian Dijkstra (KJLTC) en de nummer 2 Guus Huisman (MLTC). De winst was voor eerstgenoemde met 6-2, 6-3. De superspannende 35+-finale in de HE6 werd door Berend Katoele gewonnen. De broers Theo en André Knoop speelden in de finale van de GD6 35+ tegen elkaar. Theo Knoop en Elsbeth Pronk waren daarbij te sterk voor André Knoop en Muriel Hondelink. De HE7 35+ werd door Koen de Groot (MLTC) gewonnen.

Winnaars

Hier volgen de namen van de winnaars in de overige categorieën. HE4: Alex Visser. GD4: Jan de Jong en Lysanne Stuiver. DD5: Mila Dumartin en Saskia Vogelzang. GD5: Jacco Dolman en Maud Loupatty. DE6: Maaike Bosboom. HD6: Kai Arnold en Nick Velders. HE7: Jeanot Muller. DE7: Sabine Carabain. HD7: Dyon Groenwoud en Justin Jansen. HD7 35+: Eelco en Ronald Luning. DD7: Hannah Aktepe en Margaretha Plantenga. DD7 35+: Jolijn Haveman en Jacqueline Kraak. DE8: Hannah Aktepe. HE8: Henno Haveman. HD8: Ali Aktepe en Wim Beens.