Marije Roos (16) lanceert eigen webshop

Dwingeloo - Sinds kort heeft Dwingeloo er een nieuwe jonge zzp’er bij. Marije Roos heeft Rose & Mary’s opgericht. Ze biedt haar zelfgemaakte sieraden nu via een eigen gebouwde professionele webshop aan; www.roseandmarys.nl.

Jaren geleden begon Marije al met sieraden maken als hobby. Toen steeds meer vriendinnen vroegen of ze ook sieraden voor hen wilde maken, ging ze de sieraden via social media onder de naam Rose & Mary’s aanbieden. Omdat het verkopen steeds succesvoller ging, wilde Marije een half jaar geleden een volgende stap zetten in de verdere professionalisering van haar hobby, namelijk het opzetten van een webshop voor de sieraden.

Webshop

‘Als je 16 jaar bent is het opzetten van een webshop geen eenvoudige klus’, vertelt Marije. ‘Inschrijven bij de Kamer van Koophandel is nog wel te doen maar een zakelijke rekening openen als minderjarige blijkt dan toch wel lastig. Gelukkig bracht de Regiobank in Dwingeloo uitkomst.’ Ondertussen was de ontwikkeling van de webshop zo goed als afgerond. Geheel eigenhandig heeft Marije haar webshop www.roseandmarys.nl ontworpen en gebouwd.

Inspiratie

Alle sieraden ontwerpt Marije zelf en inspiratie haalt ze uit de kleurencombinaties van de nieuwste modetrends. Er is keuze uit een ruim assortiment, kralen armbandjes, verfijnde kettingen met een mooie bedel en hippe oorbellen. Ook worden de sieraden met veel zorg ingepakt en kan er een persoonlijke boodschap worden meegegeven. ‘Het belangrijkste doel is mensen blij maken en inspireren met mijn sieraden en het maken van unieke cadeautjes voor een betaalbare prijs.’

‘Het is zeker geen eenvoudige klus om een online bedrijf te hebben, zeker niet als je ook gewoon naar school moet, maar ik ben super trots op wat ik neer heb gezet.’