St1centrum is specialist in dakpannen en gevelstenen

Meppel - St1centrum, sinds oktober gevestigd aan het Noordeinde 31, is specialist op het gebied van gevelstenen en dakpannen. De ruime showroom biedt 400 m2 met gevelstenen en dakpannen en bevindt zich op de eerste verdieping van het pand naast de Galgenkampbrug in Meppel.

Eigenaar Peter Everts vertelt: ‘Toen ik hier met de makelaar binnen kwam voor een bezichtiging wist ik meteen dat dit een heel mooie en speciale locatie was voor St1centrum.’ Het pand kent enorm veel lichtinval. Iets wat belangrijk is om de juiste kleur van de gevelstenen en dakpannen te kunnen zien. De locatie en het uitzicht zijn uniek en kenmerkend voor Meppel. Aan het kanaal met veel bedrijvigheid op en het aan water.

Optimaal samenspel

Deze locatie, samen met de ruim 20 jaar ervaring van Peter Everts, vormt een plek voor optimale samenspel tussen de disciplines. St1centrum is de specialist en staat voor een optimale samenwerking tussen architect, aannemer en opdrachtgever.

In de showroom zijn circa 900 sorteringen gevelstenen te bewonderen van alle gerenommeerde steenfabrikanten uit binnen- en buitenland. De diverse kleuren, maten en vormen bieden de klant de mogelijkheid om uitdagende combinaties te maken.

Klanten kunnen bij St1centrum ook terecht voor keramische- en betondakpannen van de meest gerenommeerde fabrikanten. Het brede, uitgebreide assortiment dakpannen biedt talloze mogelijkheden voor uiteenlopende projecten.

Op afspraak

‘We nemen alle tijd voor onze klanten’, vertelt Peter Everts. ‘St1centrum werkt daarom uitsluitend op afspraak.’

Kijk voor meer informatie op www.st1centrum.nl.