Ruinen is nieuwe ondernemer rijker in massageprakijk Ayurmas

Ruinen - Het bedrijf Ayurmas Drenthe, een ayurvedische massagepraktijk, wordt gerund door Ingrid Cieraad. Zij is een aantal jaren geleden begonnen in Haren, waar Ayurmas Groningen nog steeds bestaat. Na de verhuizing naar Ruinen heeft zij een tijdje in Hoogeveen gezeten. Inmiddels staat er een compleet nieuw gebouw aan de Kalvermaat 6.

Ayurveda houdt zich onder andere bezig met het voorkomen van ziektes. Dat kan door middel van voeding die specifiek bij de persoon past en geregeld terugkerende ayurvedische massages. Deze zachte massages kenmerken zich door het gebruik van veel warme olie en lange strijkbewegingen. De bloedsomloop en het lymfesysteem worden geactiveerd zodat afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten.

Pijnklachten

Zo’n massage kun je zowel voor ontspanning inzetten alsook therapeutisch. Bij stress gerelateerde klachten, gewrichtspijnen, spieraandoeningen, migraine, schouders en nek, pijnklachten en burn-out kunnen mensen vanaf nu bij Ayurmas Drenthe terecht.

Ook kunnen ze hier terecht voor ayurvedisch voedingsadvies: veel (langdurige) klachten hebben te maken met een onbalans in ons lichaam. Door het lichaam weer in balans te brengen met aangepaste voeding, kunnen klachten verminderen en soms zelfs verdwijnen. Voor het maken van een afspraak voor een ayurvedische massage of een voedingsadvies kan gebeld worden met 06-22285529 of e-mailen met drenthe@ayurmas.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.ayurmas.nl