Ladiesnight in Nieuwleusen trekt veel publiek

Nieuwleusen - Voor de Ladiesnight in het Partycentrum De Deel in Nieuwleusen was maandagavond een overweldigende belangstelling.

Opkomst

Karin Esman is de organisator van het evenement en ze stelde na afloop dat er ruim vierhonderd mensen zijn geweest. Duidelijk is dat ze dit niet had verwacht. De opening is verricht door de eerste vrouwelijke burgemeester van Dalfsen: Erica van Lente. ‘Zij is zeer positief over dit soort plaatselijke activiteiten en stelt dde organisatie van een evenement dan ook erg op prijs’, aldus Esman.

Stands

Over twee verdiepingen van het partycentrum hadden de dertig vrouwelijke ondernemers hun stands verdeeld. Deze waren ingericht met beauty-, lifestyle- en modeproducten. Opvallend was de grote belangstelling voor oliën en magneten, waar ‘het mens zijn’ van buiten naar binnen benadrukt werd. Esman kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige avond, waar netwerken en elkaar ontmoeten hoogtij vierden. Op de vraag of er volgend jaar weer een editie komt, zegt Karin Esman: ‘Als iedereen het zo leuk en gezellig vindt, dan is dat bijna vanzelfsprekend.’ Mochten mannen ook een dergelijke avond willen; Esman is bereid daar een bijdrage aan te leveren.