Ensemble PEP met feestelijk pinksterconcert in theaterschuur Linde

Ensemble PEP speelt in de theaterschuur van Linde. Aangeleverde foto

Nederland is fietsland. Daarom gaan de enthousiaste (semi)-professionele musici van Ensemble PEP! iedere zomer per fiets op tournee. Op zondag 5 juni brengt de fiets ze in Linde.

PEP brengt muziek waar ze maar komt. In de bijzondere bezetting van vier strijkers en zes blazers. Van klassiek tot Doe Maar en van klezmer tot TV-tunes. PEP maakt muzikale pret. En PEP heeft een speciale band met De Wolden, want één van de musici is Geert Rubingh jr, afkomstig uit Zuidwolde.

Op pinksterzondag geeft PEP een concert in Theaterschuur Linde. Bij mooi weer zelfs in de boomgaard van de theaterschuur. De zaal is open vanaf 14.00 uur, het concert begint een half uurtje later en duurt ongeveer een uur. De entree is gratis, na afloop gaat het orkest met de pet rond. Reserveren is dit keer niet nodig.

Verderop in dit jaar zijn alvast twee activiteiten bekend. Op zaterdag 3 september is er Nazomeren, een festival met poëzie, verhalen en muziek in de tuin van de theaterschuur en op het naastgelegen landgoed. Zaterdagavond 10 september speelt toneelgroep E Poi het stuk Hoge Nood - wat te doen als de zee komt?

Nieuws

Meest gelezen

menu