Komiek Ernest Beuving gaat samen met Blokzijl Vocaal 'Skoren!'

Ernst Beuving is zaterdag te zien in De Ploats. Foto Blokzijl Vocaal

Blokzijl Vocaal vraagt een ieders aandacht voor het bijzondere optreden dat ze op zaterdag 18 maart samen met Ernest Beuving geven in MFC De Ploats.

Ernest Beuving heeft een behoorlijke staat van dienst als komisch multitalent. Hij begon als Ernesto in Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers; inderdaad de broer van…. Ook doet hij met samen met Thijs Kemperink en André Manuel: ‘Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers’. Nu toert hij met gitarist Erik Raayman door het land met ‘Skoren!’.

Gitarist Beuving staat voor veel humor, heerlijke typetjes, imitaties en persiflages. Erik en hij brengen samen liedjes van Beuving zelf, maar ook vertolkingen, onder meer Heroes van David Bowie en Avond van Boudewijn de Groot. Gitarist Erik Raayman speelde o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper. Blokzijl Vocaal is een gemengd koor dat meerstemmige muziek ten gehore brengt, van klassiek tot pop en ballads.

‘Skoren!’

‘Skoren!’ is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving samen met gitarist Erik Raayman en voor de tweede keer samen met het koor Blokzijl Vocaal. De eerste keer was het in een goed gevulde zaal een dolle boel! Ernest Beuving leert je in ‘Skoren!’ hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Alles positief blijven zien daar gaat het om. Zo weet hij dat een hoefijzer ook geluk brengt als je er één op je kop krijgt; „dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.” Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar.

Ernest Beuving, Erik Raayman en Blokzijl Vocaal zijn zaterdag 18 maart te zien in MFC De Ploats aan de Groenestraat 18. Aanvang 20.15 uur. Entree: 15 euro. Reserveren: 06 – 46785888 of info@deploats.nl .

Nieuws

menu