Niet één, twee, maar drie tenten tijdens Muziekweekend Pesse, komend weekend is de voorverkoopavond

De koeien grazen heerlijk naast de feesttent van Muziekweekend Pesse. Foto: Fred van Bergeijk

Het Muziekweekend wordt in het weekend van 26 en 27 mei gehouden in een andere opzet dan het publiek voorgaande jaren gewend is geraakt. Dit jaar wordt gewerkt met drie tenten, dus ruimte voor meer bands en acts.

Behalve de grote tent, komt er nu ook een ‘covertent’ en een ‘piratentent’. De covertent wordt voor de zaterdag omgebouwd naar een partytent en in de piratentent ontvangt het Waailappenteam diverse artiesten en slingeren singletjes de ether in. De organisatie hoopt met de nieuwe opzet op een gelijk aantal bezoekers.

4 februari voorverkoopavond

De traditionele voorverkoopavond is zaterdag 4 februari in De Wenning. „Van 20.00 tot 23.00 uur kunnen muziekliefhebbers een kaartje kopen voor 29 euro. Na deze avond zal een kaartje 35 euro gaan kosten. Waar andere festivals hun prijzen omhoog gooien gaan ze in Pesse naar beneden”, zegt Jack Reinders van de organisatie. Hij lacht: „Wat nog mooier is: de drankprijzen gaan niet omhoog en parkeren en toiletbezoek blijven gratis. Er kan deze avond met de pin en contant betaald worden.”

Welke artiesten?

Dit jaar is er tijdens het Muziekweekend een divers programma onder het moto ‘voor ieder wat wils’. Zo zullen onder andere Floor Jansen (bekend als zangeres van Nightwish en de Beste Zangers), Antoon, Rondé, Dirty Daddies, Bizzey, Feuerengel (Europa’s beste Rammstein tribute), Queen must go on (Winnaar van SBS6 The Tribute, Battle of the Bands 2022), The Bruce Band (Bruce Springsteen), The Fortunate Sons (CCR), Qmusic The Party, Claudia Jung, Esperando’s en Dopebwoy komen optreden in Pesse.

www.muziekweekend.com

Nieuws

menu