Aaliyah Muggen uit Meppel behaalt derde plaats in finale Miss Curve Nederland

Aaliyah Muggen is blij dat ze een derde plaats behaald heeft. Foto: Aangeleverde foto

Een openingsdans, een voorstelronde, een vragenronde, een galaronde en een badmoderonde: er werd flink uitgepakt in de finale van Miss Curve Nederland. Na een vier uur durende show in theater ‘t Voorhuys te Emmeloord, heeft de 24-jarige Aaliyah Muggen een derde plek bemachtigd.

Muggen deed mee voor de titel Miss Curve Nederland in de leeftijdscategorie 18 tot 25 jaar. Zaterdag vond de kroning van de winnaressen plaats.

De Meppelse is blij met de titel second runner up . „De titel winnen is natuurlijk tof. Dit zou een mooie afsluiting van mijn traject zijn.” Toch is dat volgens haar niet het belangrijkste. „Ik ben blij dat ik mee mag doen, dit is ontzettend inspirerend en motiverend. En, ik doe natuurlijk mee met een missie.” Wat ze andere vrouwen wil meegeven? „Zie in elke dag iets positiefs en omarm je imperfecties, ze maken je uniek.”

Winnaressen

In drie verschillende categorieën zijn winnaressen bekroond. Ashley Anna Schouw uit Hoeven ging er met de eerste plaats vandoor in de categorie Miss Curve Nederland. Shanara Ax uit Drachten werd bekroond tot Ms Curve Nederland. De titel Mrs Curve Nederland werd gegeven aan Roxana Kroon Melissant uit Capelle aan den IJssel.

Nieuws

menu