Alle thema's voor Donderdag Meppeldag bekend

Avond van de vijfde Donderdag Meppeldag 2019. Quido van Hien

Het bestuur van Donderdag Meppeldag heeft alle thema’s voor de komende editie bekend gemaakt.

Het eerste thema is „Meppel met smaak”. Op donderdag 4 augustus tovert Meppel zich om tot één groot openluchtrestaurant. Televisiekok Pierre Wind maakt zijn opwachting en geeft een kookworkshop voor kinderen.

Het thema voor donderdag 11 augustus is „Meppel goes USA, an American thursday”. Dat belooft rock & roll, stars & stripes, Hollywood, cadillacs, Elvis, hamburgers en hotdogs. Voor één dag verandert Meppel in the Big Apple.

Één dag mag natuurlijk niet ontbreken, want deze dag is al jaren een topper in het programma. Op donderdag 18 augustus klinken voor de 25e keer Amsterdamse klanken door de stad tijdens „Mokum in Meppel”. Meezingers en drag queens, voor velen is dit de gezelligste dag van de serie Donderdag Meppeldagen.

Kleurrijk Meppel, dat is het thema van de vierde en laatste Donderdag Meppeldag op 25 augustus . Een dag vol kleur met het geel van Braziliaanse brassbands, het rood van een flamenco danseres, het oranje van ons legioen , en alle kleuren van de regenboog bij een collorrun. Een dag met een multicultimarkt, exotische acts en wereldmuziek.

Nieuws

menu