Bedrijven in Meppel doen de deuren open en hopen vooral leerlingen en studenten te mogen verwelkomen op Open Bedrijvendag

Het centrum van Meppel. Foto: Wikimedia Commons

Bedrijven in Meppel zetten op 6 november hun deuren wijd open tijdens Open Bedrijvendag. De deelnemende bedrijven hopen vooral op belangstelling van jongeren en studenten.

„De jongeren zijn onze toekomstige medewerkers en voor hen is het van belang dat zij goed beeld krijgen van beroepen. De Open Bedrijvendag helpt om een beeld van beroepen te vormen, ideaal voor het kiezen van een profiel of vervolgstudie”, legt Peter de Visser, bestuurder RSG Stad & Esch en CSG Dingstede, uit.

Alle bedrijven in de gemeente Meppel kunnen meedoen aan de Open Bedrijvendag. De grootte van het bedrijf maakt niet uit. „Mocht het mogelijk zijn voor een bedrijf om mee te doen, dan raad ik zeker aan om mee te doen. Hoe mooi is het om aan onze inwoners, kinderen en ouders, te laten zien welke mooie bedrijven er in Meppel, maar ook Nijeveen en Rogat zijn?’, aldus Henrico ten Brink, voorzitter van ICC Parkmanagement.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nog aanmelden via de website van Open Bedrijvendag Drenthe .

Nieuws

Meest gelezen