Bestuur Donderdag Meppeldag kijkt met frisse moed naar volgend jaar. Editie 2022 krijgt vier volwaardige dagen

Braderie in de Woldstraat, tijdens een Donderdag Meppeldag van 2019. Foto: Leo de Harder

Het bestuur van Donderdag Meppeldag kijkt weer met frisse moed uit naar een mooie editie van Donderdag Meppeldag in 2022. Dat meldt het bestuur op de eigen Facebooksite.

„We zijn begonnen met de voorbereidingen. Wij hebben er heel veel zin in en we gunnen het de Meppelers om eindelijk weer ‘een echte Meppelse zomer’ te vieren”, zegt Anneke Neef, voorzitter van het bestuur. Voor het bestuur is het belangrijk dat Donderdag Mepppeldag in 2022 doorgaat en dat de kwaliteit die in 2019 is neergezet, ook wordt doorgezet in de volgende editie.

Er wordt voor volgend jaar gekozen voor vier Donderdag Meppeldagen in plaats van de gebruikelijke zes. Het bestuur wil hiermee rekening houden met de lastige coronatijd voor de sponsors.

„Zonder deze sponsors hebben we namelijk geen Donderdag Meppeldag. Nu kunnen we helaas niet de hoeveelheid financiële middelen verwachten, zoals we dat voor het coronatijdperk deden. Daardoor kunnen we de kwaliteit voor zes succesvolle Donderdag Meppeldagen nu niet waarborgen. Daarom hebben we besloten om volgend jaar voor vier volwaardige Donderdag Meppeldagen te gaan. Laten we er die dagen optimaal van genieten en er een groot feest van maken!”

De Donderdag Meppeldagen vinden volgend jaar plaats op 4, 11, 18 en 25 augustus.

Nieuws

Meest gelezen