Bestuur Donderdag Meppeldag maakt thema's voor editie 2022 bekend

Het DMD-bestuur bestaat nu uit Anneke Neef (voorzitter), Angeli Vonk (secretaris), Esmé Tinholt (programma en productie), Bianca Mars (PR en sponsoring) en Patrick de Jonge (penningmeester). Aangeleverde foto

De editie van 2022 van Donderdag Meppeldag heeft elke donderdag een ander thema met tal van acts en activiteiten. De komende tijd worden de thema’s voor de 4 donderdagen in augustus bekend gemaakt. „Vanaf komende donderdag wordt er elke 72 uur een thema bekend gemaakt. Het eerste thema zal zeker in de smaak vallen”, zegt bestuurslid Bianca Mars.

Zoals Donderdag Meppeldag in 2019 helemaal is vernieuwd, heeft ook het bestuur een nieuwe bezetting. Na de laatste editie van Donderdag Meppeldag, waarna Anneke Neef de voorzittershamer heeft overgenomen, is met de komst van Bianca Mars en Patrick de Jonge een bestuur op volle sterkte aan de slag.

Bianca Mars heeft in de editie van 2019 al deelgenomen aan de PR en communicatiecommissie. Zij houdt zich sinds september 2020 binnen het bestuur ook bezig met de sponsorcommissie.

Patrick de Jonge is sinds november vorig jaar benoemd als penningmeester. Het bestuur bestaat nu uit Anneke Neef (voorzitter), Angeli Vonk (secretaris), Esmé Tinholt (programma en productie), Bianca Mars (PR en sponsoring) en Patrick de Jonge (penningmeester).

Anneke Neef: Twee jaar lang was het onzeker of we los konden in de zomer, maar zijn we toch elk jaar met goede moed gestart met de voorbereidingen. Dan is het zo vervelend dat je de bezoekers toch steeds teleur moest stellen. Daarom zijn we nu extra gemotiveerd om er een prachtig evenement van te maken.”

Nieuws

menu