Bewoners Koedijkslanden zijn liftproblemen beu. Klachten over Woonconcept stapelen zich op: 'Geen uitzicht op verbetering'

Wat hebben de bewoners van de Jan van Goyenflat en de Ferdinand Bolflat gemeen? Een haperende lift. Met grote regelmatig weigert de lift dienst en worden de mensen die slecht ter been zijn aan hun lot overgelaten. De flatbewoners zijn het beu.

Met de recent geplaatste traplift kost het een bewoner vijf tot tien minuten per verdieping om naar boven of naar beneden te komen. Wie bovenin woont heeft minimaal veertig minuten nodig.

Met de recent geplaatste traplift kost het een bewoner vijf tot tien minuten per verdieping om naar boven of naar beneden te komen. Wie bovenin woont heeft minimaal veertig minuten nodig. Foto: NDC Mediagroep

Het merendeel van de bewoners voelt zich opgesloten in hun eigen woning. Een aantal van hen heeft verhuisplannen gemaakt omdat er geen uitzicht is op verbetering. ,,Dit is toch belachelijk. Mijn buurvrouw komt al een week niet buiten’’, zegt een vrouw die met twee volle boodschappentassen de trap oploopt. „Ik word hier zo moe van. Dit kan zo niet langer’’.

Traplift

Nieuws

menu