Boer Staphorst schenkt 2550 levensmiddelen aan voedselbank Meppel. ‘Fantastisch dat iedereen zo meeleeft’  

De inzamelingsactie ‘Samen voor de voedselbank’ bij boer Staphorst bleek een groot succes. Vijf weken lang konden klanten een voedselpakket meenemen naar de winkel. Als dank voor hun inzet ontvingen zij korting op een artikel naar keuze. Aan de actie is veel gehoor gegeven.

Boer Staphorst schenkt 2550 levensmiddelen aan voedselbank Meppel. ‘Fantastisch dat iedereen zo meeleeft’

Boer Staphorst schenkt 2550 levensmiddelen aan voedselbank Meppel. ‘Fantastisch dat iedereen zo meeleeft’ Foto: Wilbert Bijzitter

Het eindresultaat van de ingezamelde levensmiddelen is ruim 5100 producten en 780 euro. De opbrengst wordt verdeeld onder de voedselbank in Meppel en Zwolle. Daarmee gaan er ruim 2250 levensmiddelen naar de voedselbank in Meppel en 390 euro. Met de voedselbankweken draagt Boer Staphorst samen met zijn klanten een steentje bij voor de voedselbanken in Zuidwest-Drenthe en Zwolle. Met deze levensmiddelen kunnen 340 gezinnen drie weken lang van eten worden voorzien. ,,Het was een zeer geslaagde actie die enorm leefde bij de klanten. Geweldig dat onze klanten, samen met ons, zoveel kunnen betekenen voor anderen’’, vertelt Edwin Jongsma, marketing Boer Staphorst.

Nieuws

Meest gelezen