Cafetaria Haveltermade in Meppel is feestelijk geopend. 'We werken met verse producten, die we betrekken bij de lokale ondernemer'

Willian en Monique Schiphorst knippen het lintje door. Foto: Benny Spin

Cafetaria Haveltermade is maandagavond feestelijk heropend. Onderneemster Monique Schiphorst nam de zaak in het voorjaar over van Dolf Frenay (65), die na veertig jaar van zijn pensioen gaat genieten.

Vanwege de verbouwing was de cafetaria twee weken gesloten. En het resultaat mag er zijn. De horecazaak heeft een complete make-over gekregen. De dagelijkse leiding komt in handen van zoon Willian Schiphorst, die hulp krijgt van Kelvin Snijder. Moeder Monique blijft op de achtergrond actief, en blijft werkzaam in de Koedijkslanden, waar ze al jaren eigenaresse is van cafetaria Lunchroom de Koedijk aan het Rembrandtplein. Bedoeling is dat dochter Jaléne daar eind volgend jaar de zaak gaat runnen.

Schiphorst: „In de vernieuwde cafetaria wordt veel met verse producten gewerkt, die we betrekken bij de lokale ondernemer. Veel snacks maken we zelf.” Behalve de mogelijkheid om af te halen, is er ook een restaurant en cafégedeelte waar voor een vriendelijke prijs gegeten en gedronken kan worden. Vanaf 1 oktober wordt er ook bezorgd in Meppel. „We zien de toekomst positief tegemoet.”

Nieuws

Meest gelezen