Curves Meppel haakt aan bij wereldwijd jubileum: wandelen voor het goede doel, kennismaken met de sportclub voor vrouwen en een tentoonstelling met versierde bh's

Curves heeft diverse activiteiten in september. Foto: Curves Meppel

Curves Meppel haakt aan bij het wereldwijde jubileum van de sportclub voor vrouwen. Curves bestaat namelijk 30 jaar en in dat kader worden er diverse activiteiten gehouden.

Wat te denken van bh’s pimpen voor een tentoonstelling, een wandeling voor het goede doel of kennismaken met de work-outs bij Curves.

„De hele maand september zijn er acties”, vertelt Janine van der Sluis, eigenaresse van Curves Meppel. „Zo werken we toe naar het officiële jubileum op 28 september. Begin november is Curves ook 4 jaar in Meppel gevestigd aan de Prinsengracht. Ik ben zo dankbaar voor de afgelopen jaren. We hebben het best moeilijk gehad in coronatijd. De leden zijn Curves trouw gebleven en daarom kunnen we nu aanhaken bij dit feestelijke moment.”

Er is twee keer een open dag, op 21 en 28 september. Curves - 30 minuten fitness voor vrouwen - is dan geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Iedereen kan kennismaken met de sportschool en de diverse work-outs die er aangeboden worden, zoals het balans- of buikspierkwartier.

Pink Ribbon

Op 24 september haakt de damessportschool aan bij de actie van alle Curves-vestigingen en wordt er gewandeld voor een goed doel: Pink Ribbon. „We gaan twee of drie wandelingen aanbieden. Het is mogelijk om er eentje te lopen of meerdere achter elkaar. De wandelingen starten bij de sportschool. We vragen deelnemers om een donatie te doen voor Pink Ribbon.” Het goede doel is niet zomaar gekozen. „Het is iets wat de leden in de club ook treft. Het is een belangrijk terugkerend thema, waar we blijvend aandacht voor willen vragen door geld voor onderzoek in te zamelen. Steeds vaker is kanker geen eindstation, maar een ziekte waar je van kunt genezen.”

Aangezien oktober de maand is waarin extra aandacht wordt gevraagd voor borstkanker, doen alle Europese clubs van Curves een oproep aan de leden om een gepimpte bh in te leveren. Deze bh’s worden in oktober tentoongesteld in de clubs. „We hebben al mensen die enthousiast aan de knutsel gegaan zijn. De bh’s mogen op alle mogelijke manieren worden versierd. Met kleurtjes, kralen, glitters, het kan niet gek genoeg. En voor dames die geen bh kunnen of willen missen, hebben we een papieren variant beschikbaar.”

Nieuws

menu