DJ Vintage Vinyl uit Meppel viert feestje in Married At First Sight. 'Ook gedraaid tijdens het vrijgezellenfeest van de vrouw van John de Mol'

Lekkere retrohits draaien, vanaf vinyl singles, gelukkiger kun je Stef Pastoor en Martine Koen uit Meppel haast niet krijgen. De oplettende kijker heeft ‘de man met de baard’ en zijn stralende vrouw waarschijnlijk deze week gespot op een wel heel bijzonder feest: de bruiloft van Astrid en Sander in Married At First Sight. Tijd voor een gesprek!

Stef Pastor en Martine Koen hebben er veel plezier in om anderen blij te maken met muziek.

Stef Pastor en Martine Koen hebben er veel plezier in om anderen blij te maken met muziek. Foto: Aangeleverde foto

Eerst even de context. In het RTL-programma Married At First Sight (MAFS) stappen meerdere koppels in het huwelijksbootje, zonder elkaar ooit eerder te hebben gezien. Ze zien elkaar pas voor de eerste keer bij het altaar. De verwachte match made in heaven is er eentje die is gebaseerd is op basis van de wetenschap en beklonken door een team van experts. Presentator Carlo Boszhard volgt de koppels op de voet, vanaf het moment waarop hij de ‘gouden’ envelop met de mededeling ‘jij gaat trouwen’ overhandigt, tot aan hét moment suprême, en een hele tijd later de evaluatie, waarin de stellen terugblikken en laten weten of ze getrouwd willen blijven met elkaar.

Nieuws

menu