Café De Kansel opent erotische pop-up store: Meppel Diep Genot. 'Iedereen kan zich sexy voelen'

Diep Genot opent de deuren in hartje Meppel Foto: Pixabay.com

Leuk, spannend en opvallend; Meppel Diep Genot belooft het allemaal te zijn. De erotische pop-up store opent vanaf woensdag de deuren aan de Grote Kerkstraat 18 in hartje Meppel.

„Eigenlijk is het begonnen als een grap”, steekt Maarten van Oosten van wal. De uitbater van De Kansel werd net als andere horecagelegenheden bij de persconferentie van 12 november geconfronteerd met een tijdelijke eerdere sluitingstijd. Zijn creatief brein begon te borrelen.

Wat te doen? Was er iets te verzinnen zodat het personeel wel de gewone uren kon maken, een mini-onderneming erbij bijvoorbeeld? „Zo ontstond het idee om een pop-up store te openen met iets wat nog niet in Meppel is.” Meppel Diep Genot dus, een erotische winkel die gericht is op hem en haar en „vooral samen om de lange avonden korter te maken”.

Binnen een week was alles geregeld. Donderdag vormde zich een plan, vrijdag zijn derden benaderd, in het weekend werden kasten in de verf gezet. Van Oosten: „We kregen toestemming van de gemeente, vonden een enthousiaste leverancier die het een tof idee vond en ons graag wilde steunen.” De vaart zit er flink in, want de opening is woensdag al. „Net op tijd voor de sinterklaasinkopen.”

Wat er zoals te koop is? „Leuke lingeriesetjes, ook veel plussize. Daarnaast is er een hoek getiteld ‘christmas outlet’, voor spannende cadeaus voor onder de boom. Kortom, iedereen in Meppel kan zich sexy voelen!” En: kerstpakketten zijn ook verkrijgbaar, ook voor bedrijven. „Die pakken we zelf in. We hopen dat er veel wordt verkocht en besteld, zodat de werknemers in de pop-up store het druk krijgen.” Hij is van plan om via sociale media wat acties op touw te zetten.

Discretie staat voorop

Rest nog één vraag; hoe zit het met de privacy? Van Oosten stelt gerust. „Discretie staat uiteraard voorop. Mochten klanten het niet fijn vinden om met een tas de winkel uit te lopen, dan kunnen ze gebruik maken van onze gratis bezorging op dezelfde dag na 19.30 uur.” Wie denkt dat je vanaf de bar in De Kansel kunt zwaaien naar de klanten in de pop-up store heeft het mis; beide zaken zijn van elkaar gescheiden en hebben een eigen, aparte ingang.

Meppel Diep Genot is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur en op maandag en dinsdag zijn er mogelijkheden voor privé-shopping.

Nieuws

Meest gelezen