Directeur Piet van Dijk van Anne Frankschool in Meppel gaat met pensioen: 'Ik ben aardig sportief, daar kan ik mijn dagen wel mee vullen'

Directeur Piet van Dijk (65) van Kindcentrum Anne Frank uit Meppel gaat na 44 onderwijsjaren met pensioen. Martin Weegenaar, momenteel adjunct-directeur bij Kindcentrum Het Kompas, wordt zijn opvolger.

Piet van Dijk gaat met pensioen. Behalve dat hij directeur is van kindcentrum Anne Frank, staat hij ook nog een dag in de twee weken voor groep 1/2a.

Piet van Dijk gaat met pensioen. Behalve dat hij directeur is van kindcentrum Anne Frank, staat hij ook nog een dag in de twee weken voor groep 1/2a. Foto: Martijn Bijzitter

Piet van Dijk: „Ik heb bewust gekozen om met vervroegd pensioen te gaan. Eigenlijk zou ik in december 2022 aan de beurt zijn. In het achterhoofd speelt twee keer de lockdown mee. De wereld is dicht gegaan. In die tijd ga je ook over je eigen toekomst nadenken. Ik ben nog fit, zowel fysiek als mentaal. En ik wil eens gaan genieten van mijn vrije tijd.”