Een minuut gratis winkelen; winnares uit Meppel winkelt voor 200 euro boodschappen bij elkaar

Via een actie van Broekhuis Meppel werd Van der Tuin winnaar van een minuut gratis winkelen. Foto: Martijn Bijzitter

Mevrouw Van der Tuin uit Meppel heeft dinsdagochtend een minuut gratis gewinkeld in de Jumbo aan de Rembrandtlaan in Meppel. Binnen een minuut lag er voor 200 euro aan boodschappen in haar winkelwagen: „Om precies te zijn: 200,96 euro”, vertelt Erwin Nijsingh van Broekhuis Meppel.

Via een actie van Broekhuis Meppel werd Van der Tuin winnaar van een minuut gratis winkelen. Zaterdag 9 juli was het autobedrijf aanwezig bij de Jumbo om bandencontroles bij auto’s uit te voeren en deelnemers maakten meteen kans op een minuut gratis winkelen. „Een actie die ontstaan is om nieuwe klanten te werven en om lokaal betrokken te blijven”, zegt Arnoud van Duinen, vestigingsdirecteur Broekhuis Meppel. „Zelfs enkele bewoners van de seniorenflat tegenover de Jumbo wisten ons te vinden, om de bandenspanning van hun scootmobiel te laten controleren. Wij kijken met een tevreden gevoel terug op deze dag”, voegt hij eraan toe.

Verrast

De winnares was erg verrast en blij met de minuut gratis winkelen. Of Broekhuis Meppel opnieuw een actie gaat voeren?: „Door deze dag heeft Broekhuis Meppel weer een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen in onze werkplaats. Daarom zullen wij in de toekomst vaker dit soort acties in en rond Meppel gaan organiseren”, vertelt Van Duinen.

Nieuws

menu