Ferr-Tech uit Meppel maakt sprong naar Amerika

Het jonge innovatieve bedrijf Ferr-Tech uit Meppel heeft voor 2022 torenhoge ambities vastgesteld. Het is dan ook niet vreemd dat al op de tweede dag van het jaar mede-eigenaar Judith le Fèvre met een aantal collega’s naar de Verenigde Staten vertrok om zich daar op het meest invloedrijke tech event van de wereld te presenteren, de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. En niet zonder succes, want Le Fèvre werd er door de beursorganisatie uitgepikt om voor de camera’s een 20-seconden pitch te geven.

Ferr-Tech werd verkozen tot Innovation Award Honoree. Links Judth le Fevre en rechts Ludo Tissingh, de commercieel directeur van Ferr-Tech.

Ferr-Tech werd verkozen tot Innovation Award Honoree. Links Judth le Fevre en rechts Ludo Tissingh, de commercieel directeur van Ferr-Tech. Aangeleverde foto

„Zo’n korte pitch zijn wij in Nederland niet gewend”, zegt Le Fèvre die verantwoordelijk is voor de communicatie. „Vertel je vrij uitgebreid iets over je bedrijf. In de VS gaat het veel zakelijker en sneller en doen ze meer aan name dropping van bijvoorbeeld klanten. In Nederland vinden we het onbeleefd en zelfs wat opschepperig als je de namen van grote klanten of zakenpartners noemt.”

Nieuws

menu