Fotograaf Arjan Tien uit Meppel begint eigen nieuwsmedium. 'Een droom komt uit'

Van Wajong-uitkering naar media-ondernemer, dát is de droom van Arjan Tien. De 31-jarige Meppeler opende woensdagavond 19 april zijn nieuwe kantoor en vernieuwde website onder belangstelling van ruim zestig genodigden in Studio 2.

De site werd geopend door Arjan Tien, Leon Werkman van Werkman Inbraakpreventie, Bart Lever van Het Notarieel – Lever en Robert van Büseck van Olijslager Groep.

De site werd geopend door Arjan Tien, Leon Werkman van Werkman Inbraakpreventie, Bart Lever van Het Notarieel – Lever en Robert van Büseck van Olijslager Groep. Foto Quido van Hien

Arjan Tien (31) uit Meppel begon al op zijn 13de te fotograferen. Eerst voor een nieuwssite van een ander maar al snel voor zijn eigen website 112brandweernieuws.nl. De nieuwsjager startte in 2011 met 112fotografiemedia.nl. „De naam van deze website bleek veel te lang en omdat mensen al snel de naam kwijt waren, ben ik in 2018 overgegaan op de naam Nudrenthe.nl. Corona heeft me veel problemen gegeven en omdat ik me meer op Meppel en omgeving wilde richten ben ik in juli 2022 gestopt met Nudrenthe.nl en verder gegaan met Numeppel.nl.”