Gevarieerde Popronde in Meppel biedt opnieuw veel uitstekende muziek. 'De volgende editie staat alweer gepland'

De Popronde is een landelijk evenement dat beginnende bands de gelegenheid biedt om op veel verschillende plaatsen op te treden en zich zo in de kijker te spelen. Zondag 3 april deed het rondreizende muziekfestival Meppel aan, met concerten op vijf verschillende locaties. Een inhaalversie, want in november werd de Popronde nog afgelast in verband met de coronamaatregelen.

Frontvrouw Judith van de formatie puntjudith overtuigt met poëtische teksten op hypnotiserende beats.

Frontvrouw Judith van de formatie puntjudith overtuigt met poëtische teksten op hypnotiserende beats. Foto: Martijn Bijzitter

De toeschouwers die om 15.00 uur aanwezig waren bij het openingsconcert in Studio2 (het voormalige restaurant ZiZo aan de Steenwijkerstraatweg) werden meteen beloond met een ijzersterk optreden van de driemansformatie puntjudith. Frontvrouw Judith Rijsenbrij overtuigt met poëtische teksten op kraakheldere, hypnotiserende beats. Hier bleek meteen de waarde van de Popronde, die elk jaar een fraaie dwarsdoorsnede toont van Nederlands talent. Een buitenkans om kennis te maken met kwalitatief hoogstaande muziek, van artiesten die volgend jaar zo maar eens op een van de grote festivals zouden kunnen staan.

Nieuws

menu