GroenLinks Meppel kiest Anouk de Vlieg als lijstaanvoerder

Anouk de Vlieg. Foto: Wim Goedhart

Anouk de Vlieg is door de leden van GroenLinks Meppel gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

GroenLinks-voorzitter Bort Hartog is verguld met de keuze voor De Vlieg. „Met Anouk hebben we een politiek ervaren aanvoerder met een ‘groen’ en ‘rood’ hart. Ze was de afgelopen jaren voor Meppel ook een sterke ambassadeur van inclusiviteit en diversiteit, denk aan de succesvolle invoering van de Regenboogweek in Meppel. Daarnaast heeft ze als fractievoorzitter een krachtig team om haar heen gebouwd. Deze verbindende eigenschappen van Anouk zijn belangrijk, vind ik. Zeker met het oog op onze ambitie om minstens een of twee extra zetels te veroveren.”

Anouk vindt het een eer dat ze weer lijsttrekker voor GroenLinks Meppel mag zijn. „Graag werk ik verder aan een betrokken, betrouwbare en duurzame gemeente Meppel. Een gemeente met een groen kloppend hart. Dat kan ik gaan doen met een fantastisch team om me heen. Samen aan de slag voor Meppel. Dat is ook zo nodig. Meppel kan echt zo veel groener, socialer, betrouwbaarder en duurzamer worden.”

Nieuws

Meest gelezen