Hechte gemeenschap van Het Erf in Meppel viert feest | Meppelerdiep

In de serie Meppelerdiep speelt nostalgie een prominente rol. Actuele gebeurtenissen worden geplaatst tegen het decor van het verleden. Met foto’s van toen en nu. Vandaag: Het 25-jarig bestaan van Het Erf.

Er wordt zaterdag uitbundig feestgevierd en volop meegedaan aan allerlei activiteiten. Ook Gabriëlle geniet met volle teugen.

Er wordt zaterdag uitbundig feestgevierd en volop meegedaan aan allerlei activiteiten. Ook Gabriëlle geniet met volle teugen. Foto: Daan Prest

Wethouder Jeanet Bos vindt zaterdagmiddag de juiste woorden om de uitbundige sfeer op Het Erf te beschrijven. „Al 25 jaar speelt Het Erf een belangrijke rol in de levens van heel veel Meppelers. Uiteraard in het leven van de mensen die er wonen, begeleiding krijgen of activiteiten volgen.” Jeanet Bos doelt ook op familie, vrienden, medewerkers en de vele vrijwilligers die dat dagelijks mogelijk maken. Ze zegt met veel bewondering te kijken naar hoe de mensen bij Het Erf met elkaar samenleven. „Jullie vormen een hechte gemeenschap. Een gemeenschap waar je er mag zijn. Waar het unieke van ieder mens – de verschillen en de talenten – worden gewaardeerd en versterkt. De manier waarop jullie hier wonen, werken en plezier maken zijn voor velen een voorbeeld van hoe het ook kan. Dat is iets om trots op te zijn”, aldus wethouder Jeanet Bos.

Nieuws

menu